Είναι προφανές ότι για άλλη μία φορά ότι επαναλαμβάνεται η γνωστή ρήση «Γλώττα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει…». Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας για μια ακόμα φορά απασχολεί το πανελλήνιο με την απροσδόκητα κυνική τοποθέτησή του στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σχολιάζοντας τα ζητήματα της ενεργειακής κρίσης και τις εξαγγελλίες του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Ο Στέλιος Πέτσας αναφορικά με το βασικό ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι η προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρόκειται για αστοχία προφανώς. Ο Στέλιος Πέτσας εκστόμισε κυνικά μια απειλή την οποίαν ενστερνίζεται. Δεν υπάρχει στον κόσμο πολιτικός, ο οποίος σε τέτοια περίοδο κρίσης και παγκόσμια ανησυχία απειλεί με τέτοιον τρόπο του συμπολίτες του, πως αν δεν προσαρμοστούν δυστυχώς θα πεθάνουν.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ν. Ηλιόπουλος – Ο Πέτσας αποκάλυψε το δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα: Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει

«Ο κ. Πέτσας σήμερα το πρωί ανακοίνωσε το κυβερνητικό δόγμα για τον επικείμενο δύσκολο χειμώνα: “όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Η δήλωση αυτή απευθύνεται σε πολίτες που έχουν ήδη χάσει ή περιορίσει το στοιχειώδες δικαίωμα στη θέρμανση εξαιτίας της επιλογής της ΝΔ να επιδοτήσει τους κερδοσκόπους και να αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια.

Η δήλωση του κυρίου Πέτσα είναι σοκαριστική. Προσβάλλει 700.000 νοικοκυριά που επέλεξαν το φυσικό αέριο και καλούνται σήμερα να ξαναπληρώσουν νέες εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να ζεσταθούν. Προσβάλλει όλη την ελληνική κοινωνία που εδώ και μήνες παρακολουθεί μια αδιάφορη και κυνική κυβέρνηση να πορεύεται με το δόγμα της ατομικής ευθύνης και της προκλητικής στήριξης των λίγων και ισχυρών.

Νομίζαμε ότι ο κ. Πέτσας θα έμενε στην ιστορία με τη δυσώνυμη λίστα του. Τελικά θα είναι αυτός που μαζί με τον κ. Μητσοτάκη θα μας θυμίζει το σύγχρονο “ας φάνε παντεσπάνι”. Ας μην έχουν καμία αμφιβολία. Οι μέρες της πολιτικής τους αλαζονείας είναι μετρημένες», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος  Ηλιόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης