Κακοπροαίρετη έως και εκδικητική μπορεί να θεωρηθεί η προσαγωγή και κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για μία υπόθεση οικονομικής φύσεως από το 2019 η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν ανύπαρκτη και είχε μάλιστα διεκπεραιωθεί νομοτύπως.

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, το πρωί της Παρασκευής η Αστυνομία συνέλαβε τον επιχειρηματία και τον οδήγησε στον Αστυνομικό Τμήμα όπου και κρατήθηκε έως αργά το πρωί του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κατέδειξαν τα έγγραφα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είχε ρυθμίσει την οικονομική του εκκρεμότητα ήδη από καιρό. Οι λόγοι που επικαλέστηκε η αστυνομία για την προσαγωγή και κράτηση του ήταν ανύπαρκτοι. Η υπόθεση οικονομικής φύσεως και η ρύθμιση της ήταν καταγεγραμμένη. Η Αστυνομία δεν διαθέτει κανέναν επιχείρημα που να δικαιολογεί τις ενέργειες της κατά του επιχειρηματία.

Επιπροσθέτως, πρέπει να επισημανθεί πως λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος εδώ και 10 χρόνια όφειλε να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο Α.Τ. Γλυφάδας. Με λίγα λόγια η αστυνομία ανά πάσα στιγμή γνώριζε που ήταν και τι έκανε. Αυτή και μόνο η επισήμανση καταδεικνύει πως η σύλληψη και η κράτηση του επιχειρηματία ήταν εντελώς αδικαιολόγητη και πασίδηλα προσχηματική.

Ένα δεύτερο ερώτημα αφορά την αιφνιδιαστική σπουδή που επέδειξε η Αστυνομία αμέσως μετά την συνέντευξη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην οποία ο επιχειρηματίας εκφράζει την απογοήτευσή του αλλά και την ντροπή του για το κόμμα που πάντα υποστήριζε που είναι η Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως στην ίδια συνέντευξη ο επιχειρηματίας σχολιάζει αρνητικά την συμπεριφορά των Funds, που τα αποκαλεί «κοράκια» και που έχουν αναλάβει να εισπράξουν τα οφειλόμενα έχοντας εξαγοράσει τα κόκκινα τραπεζικά δάνεια. Αυτό το κύκλωμα που λειτουργεί με ασυδοσία και στο απυρόβλητο, χωρίς καμία ανθρωπιά και διάθεση ρύθμισης των υποχρεώσεων των πολιτών έχοντας ως μοναδικό σκοπό την αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων των δανειοληπτών.

Δείτε τι δήλωσε στη «Ζούγκλα» ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έξω από το Α.Τ. Γλυφάδας όταν έληξε η περιπέτεια την οποία έζησε:

 

 

 

Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Συνέλαβαν τον Αργύρη αμέσως μετά τη συνέντευξή του στη «Ζούγκλα»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης