Νεφώσεις κατά τόπους και τοπικές βροχές το μεσημέρι και απόγευμα στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις από δυτικά προς ανατολικά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κατά τόπους στο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και στα δυτικά τμήματα της Θράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην Κεντρική Μακεδονία από 12 έως 26, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη από 11 έως 21, στη Θεσσαλία από 13 έως 27, στην Ήπειρο από 9 έως 25, στη Στερεά Ελλάδα από 12 έως 26, στην Πελοπόννησο από 13 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 25, στις Κυκλάδες από 11 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 25 και στην Κρήτη από 13 έως 27.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης