Η εξέταση των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων ξεκινά από σήμερα Σάββατο στις 10 το πρωί, αρχής γενομένης από το μάθημα των Αγγλικών μέ ώρα έναρξης στις 10 το πρω

Θα ακολουθήσουν τα Γερμανικά την ερχόμενη Δευτέρα (20/7), το Ελεύθερο Σχέδιο την Τρίτη(21/7), το Γραμμικό Σχέδιο την Τετάρτη (22/7) και η Αρμόνια την Πέμπτη (23/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) έχουν ολοκληρώσει από χθες Παρασκευή τον κύκλο των πανελλαδικών εξετάσεων, μετά και το τέλος των εξετάσεων στα Γενικά Λύκεια.

Μέσω SMS η ενημέρωση για τα αποτελέσματα

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και πάλι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνολικά 90.000 περίπου υποψήφιοι μπορούν έως και τις 24 Ιουνίου να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας smsresults.minedu.gov.gr, προκειμένου να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους μέσω γραπτού μηνύματος SMS. 

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες , θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης