Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έκανε αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα,  καθώς Γάλλος επιβάτης με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά προκάλεσε πανικό. 

Όπως μετέδωσε το OPEN και το Τώρα Μαζί, κατά τη διάρκεια της πτήσης ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ δύο Γάλλων επιβατών, που διαπιστώθηκε ότι ήταν φίλοι και ενημερώθηκε η αστυνομία, που βρέθηκε επιτόπου και προσήγαγε και τους δύο άνδρες, οι οποίοι παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα υπο κράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρουσιάστηκε ένα επεισόδιο. Ήδη πριν πάμε στο αεροδρόμιο ο ένας από τους δύο άντρες με έσπρωξε, αλλά δεν έδωσα τόση σημασία και στη συνέχεια αφού μπήκαμε στο αεροπλάνο παρουσίασε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και επιθετική καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού», ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό επιβάτης. 

«Ειδικά ο ένας πρέπει να ήταν μάλλον κωφάλαλος και συνεννοούνταν με τον άλλον άνδρα στη νοηματική γλώσσα, ο οποίος παρουσίαζε την περίεργη συμπεριφορά. Ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες μάλιστα έσπρωχνε την καρέκλα του μπροστινού του, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και σηκώθηκε και πήγε στη Business Class, εγώ φαντάστηκα ότι πήγαινε στον πιλότο και τρόμαξα γιατί οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον πάνε στη θέση του», συμπλήρωσε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε η κοπέλα οι υπόλοιποι επιβάτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ακινητοποιώντας τον άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ απομάκρυναν τους επιβάτες από τα πίσω καθίσματα όπου και τον έδεσαν.

Η επιβάτης σχολίασε πως ο άνδρας ήταν μάλλον μεθυσμένος και ανέφερε ότι «Πετούσε φαγητά ενώ σε μία κοπέλα που πήγαινε προς την τουαλέτα της άνοιγε την πόρτα και προσπαθούσε να της πιάσει το χέρι με την αεροσυνοδό να του λέει ότι απαγορεύεται να αγγίζει».

Τελικά, ο πιλότος  αποφάσισε να γίνει αναγκαστική προσγείωση για λόγους ασφαλείας. Η πτήση έφτασε στον προορισμό της στις 3:10 το πρωί αντί για 1:25 που ήταν η αρχική ώρα άφιξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης