Φρένο αναμένεται να βάλει η κυβέρνηση στα ρεβεγιόν των ξενοδοχείων τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. O αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, σημείωσε πως «τέτοια φαινόμενα θα περιοριστούν. Θα βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα». 

Σε ό,τι αφορά στο click away ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι δίνεται κάθε μέρα εισόδημα στο λιανεμπόριο και πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο OPEN, είπε σχετικά με τα μέτρα για τους κλάδους που πλήττονται, αλλά και γι΄ αυτούς που λειτουργούν με click away ότι η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να στηρίζει με σειρά μέτρων, όπως η μείωση ενοικίου και η μετακύλιση ασφαλιστικών υποχρεώσεων σε εφορία, ταμεία, και πρόσθεσε ότι έρχεται και η 5η επιστρεπτέα προκαταβολή.

Για το πώς θα βοηθηθούν επιχειρήσεις που δεν έχουν e-shop τόνισε ότι λειτουργεί εφαρμογή στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το e-katanalotis, το οποίο βοηθά τις επιχειρήσεις να κλείσουν ραντεβού με τους καταναλωτές.

Ο υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «αυτή τη στιγμή κι όπως φαίνεται στον ορίζοντα μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξει κάποια άλλη δραστηριότητα. Θα πάμε σταθερά μέχρι τον Ιανουάριο να αρχίσει ο εμβολιασμός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης