Tα κρούσματα συνακροάσεων στο τηλεφωνικό του κέντρο που καταγγέλλει το ΚΚΕ, προκαλούν και νέα παρέμβαση από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου η οποία διέταξε για δεύτερη φορά έρευνα για το θέμα αυτό.

Αν και η παλαιότερη δικογραφία για την υπόθεση παραμένει ακόμη ανοιχτή, χωρίς να έχουν εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για τις συνακροάσεις που, όπως είχε καταγγείλει το ΚΚΕ έγιναν το 2016, διατάσσεται και νέα έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό μάλιστα η κ. Δημητρίου μαζί με την παραγγελία της, διαβιβάζει την Εισαγγελία Πρωτοδικών και τα δημοσιεύματα του Τύπου στα οποία περιλαμβάνεται η επερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή αλλά και οι αιτιάσεις του κόμματος για καθυστερήσεις στο πόρισμα της πρώτης έρευνας. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί δε να γίνουν άμεσα ενέργειες και να ενημερωθεί γι’ αυτές.

Πάντως, το ΚΚΕ καταγγέλλει «νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος» σημειώνοντας ότι «προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα». Επιπλέον, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές για την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζει, καθυστέρηση «αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης