Zougla Newsroom

Την παραίτησή του από τη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς δήλωσε πριν από λίγο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη διευκρινίζοντας παράλληλα το τι συμβαίνει με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών  Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης .

Αυτό σημαίνει ότι η δίκη του σε δεύτερο βαθμό σταματά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε  στο πρωτόδικο δικαστήριο  της ισόβιας κάθειρξης και των 11,5 επιπλέον ετών κάθειρξης για τη θανάτωση της σκυλίτσας του ζευγαριού.

Ο πιλότος από εδώ και πέρα δεν θα έχει κανένα δικαίωμα σε ποινική διαδικασία.

Σε ότι αφορά στις Πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συμμετείχε μόνο την πρώτη ημέρα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και κατόπιν ενημέρωσε την Διεύθυνση των Φυλακών ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στα υπόλοιπα μαθήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης