Το γνωστό σωματείο «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω της «Ζούγκλας», για την μικρή Κυριακή  από την Κομοτηνή που διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτι της και οι γονείς της αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας της.

Αναλυτικά η έκκληση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρή μας ηρωίδα είναι μόλις 6 χρονών και πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα (κακοήθης όγκος των οφθαλμών). Δίνει το δικό της αγώνα! Όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε να την βοηθήσουμε να βγει νικήτρια!!

Επειδή η πάθηση της είναι σπάνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ιταλία για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακής κινδυνεύει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το ένα της μάτι και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το μάτι της!

Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για την θεραπεία της κορούλας τους. Η σωτηρία της ζωής της μικρής δεν δέχεται αναβολές! Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι!

Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει ας ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης