Με επιστολή της στη «Ζούγκλα» η οργάνωση «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση για βοήθεια στον μικρό Ραφαήλ από την Θεσσαλονίκη που  πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και πρέπει να χειρουργηθεί.

Αναλυτικά το κείμενο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μαζί για να σώσουμε μια καρδιά !! Την καρδιά του Ραφαήλ μας από την Θεσσαλονίκη !! Ο Ραφαήλ είναι ένα παιδάκι με μόνιμο χαμόγελο που το μεταφέρει σε όποιον τον γνωρίσει, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει περάσει μέχρι τώρα… Γιατί ο Ραφαήλ μας πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και παλεύει με νύχια και με δόντια από 18 ημερών μωράκι . Μέχρι σήμερα έχει κάνει ΤΕΣΣΕΡΑ πολύ σοβαρά χειρουργεία . ΑΜΕΣΑ πρέπει να κάνει το ΠΕΜΠΤΟ του χειρουργείο για να συνεχίσει η ταλαιπωρημένη του καρδούλα να χτυπά .

Η άκρως σοβαρή και επείγουσα για την ζωούλα του επέμβαση τώρα θα πραγματοποιηθεί σε Ιδιωτική Κλινική των Αθηνών. Η οικογένεια του κάνει δραματική έκκληση για βοήθεια καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα . Το παιδάκι τους παλεύει χρόνια με το πρόβλημα στην καρδιά του και μας χρειάζονται για στήριγμα τώρα περισσότερο από ποτέ !

Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε δωρεά μπορεί να είναι σωτήρια ! Παρακαλούμε πολύ κάντε όλοι μια κοινοποίηση ! Ελάτε να βοηθήσουμε τον μικρό Ραφαήλ να γυρίσει γρήγορα πίσω γερός και να μας σκάσει το πιο πλατύ του χαμόγελο από ΧΑΡΑ !»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης