Μέσα από την πώληση της τριώροφης πολυτελούς μεζονέτας του στο Παλαιό Ψυχικό κατάφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης, να αποπληρώσει μεγάλη μερίδα των χρεών του στην τράπεζα και το δημόσιο τομέα

Σε μία αποκάλυψη σχετικά με την πολυτελή βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό προχώρησε τηλεοπτική εκπομπή, το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές, η εν λόγω οικία, που λίγο έλειπε να μετατραπεί σε… βαρίδι, πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2022, λίγο μετά την άρση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού έναντι 1.200.000 ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, μεγάλο τμήμα του ποσού αυτού, δηλαδή 900.000 ευρώ, δόθηκε σε χρέη της οικογένειας, όπως σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου είχαν αγοράσει αυτό το σπίτι το 2005 με στεγαστικό δάνειο. Τότε, ο ηθοποιός είχε καταβάλει 657473 ευρώ, με τις 457.473 να είναι δάνειο, κάτι που είχε μοιραστεί δημόσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μείνει εκτός φυλακής, τουλάχιστον μέχρι την έφεση και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό που καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Στον ηθοποιό έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι που τον υποχρεώνουν να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.
Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου, μετά το τέλος της εκδίκασης στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης