Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα ανάμεσα σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και δύο Ι.Χ., στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα. 

Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, του thestival.gr, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω στα δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταθμευμένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aσθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους ελαφρά τραυματίες στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο σοβαρά τραυματίες. 

Σύμφωνα με το larissanet στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιό τους με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. 

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δείτε το βίντεο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα:

Εικόνες από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ:

Πηγή: larissanet.gr, thestival.gr, pierianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης