Συγκινεί η 14χρονη Ζωή Καλούδη. Η μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Ρόδου πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει στην εκστρατεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα μεταφερθεί στις ΗΠΑ. 

Η Ζωή, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, είναι έντονα ευαισθητοποιημένη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Και γι’ αυτό προέβη σε μια κίνηση ανθρωπιάς που συγκίνησε τη σχολική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες στο χωριό της την Αρχίπολη Ρόδου όπου μένει με την οικογένειά της, η Ζωή περιφέρθηκε από σπίτι σε σπίτι, ζητώντας την οικονομική συνδρομή των συγχωριανών της για τον αγώνα του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Μάλιστα, για να καταφέρει καλύτερα αποτελέσματα, διοργάνωσε λαχειαγορά με δώρα τέσσερις προσωπικές της χειροποίητες  κατασκευές, τρεις πυρογραφίες της Παναγίας και μία αγιογραφία του Αγίου Νεκταρίου. Στον διευθυντή του σχολείου παρέδωσε το ποσό των 300 ευρώ που κατάφερε να συγκεντρώσει, προκειμένου να συνυπολογισθεί στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται στο σχολείο από τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης