Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον  46χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση της αρπαγής της 12χρονης μαθήτριας στην περιοχή της Ραφήνας. 

Ο 46χρονος ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από λίγο την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος του κοριτσιού. Στην απολογία του  φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε  το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 12χρονη μαθήτρια. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου και αποφάσισαν την προφυλάκιση του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 46χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της . Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε.   “Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…” φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία. 

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια. Οι αρχές ερευνούν πάντως το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης