Ραντεβού στα δικαστήρια δίνει ο Παπαγγελόπουλος στη Ράικου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 12:59
Ραντεβού στα δικαστήρια δίνει ο Παπαγγελόπουλος στη Ράικου

Ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, με αφορμή «τις απαράδεκτες και παράνομες διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της μάρτυρα Ράικου Ελένης», όπως αναφέρουν, δήλωσαν τα ακόλουθα:

«Μόλις λάβουμε την κατάθεση της κας Ράικου από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημ. Παπαγγελόπουλου και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές, θα καταθέσουμε αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

»Οι αναφορές της αυτές, όπως τουλάχιστον έχουν διαρρεύσει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αναφορές της και αυτό προκύπτει από έγγραφα και από τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

»Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 15:00