Κατέληξε, το βράδυ της Τρίτης παρά τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν οι γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Ρόδου, ο 38χρονος δικηγόρος που στις 7 το βράδυ της Δευτέρας κι ενώ βρίσκονταν με την μητέρα του στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή Κοσκινού της Ρόδου, πάτησε τη σκανδάλη του πυροβόλου όπλου που κατείχε νόμιμα ως μέλος σκοπευτικού ομίλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί του ΑΤ Ρόδου που επελήφθησαν της σοβαρής αυτής υπόθεσης, φαίνεται ότι ο 38χρονος, πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του με αποτέλεσμα η σφαίρα να του διαπεράσει το κρανίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 38χρονος, που ήταν διακεκριμένο μέλος και εξαιρετικά αγαπητός δικηγόρος στην κοινωνία της Ρόδου, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν πάντα κοινωνικός και πρόσχαρος με τους συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων.

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ρόδου πριν από μερικές μέρες και τίποτα δεν έδειχνε να τον απασχολεί, τουλάχιστον στις επαφές και τις συζητήσεις που είχε με συναδέλφους και φίλους του.

Πηγή:rodiaki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης