Αγνοείται από χθες Πέμπτη (18/6) το μεσημέρι ένας 41χρονος κάτοικος του οικισμού Ρομά στη Μαύρικα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στον ποταμό Καράμπαλη και στα αρδευτικά κανάλια που τροφοδοτούνται από αυτόν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο KarditsaLive.Net, ο επιχειρησιακός διοικητής Π.Ε. Καρδίτσας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Γιώργος Νταουτάς, ο οποίος και συντονίζει την προσπάθεια, περί τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκαν τα ρούχα του 41χρονου, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, στην όχθη του ποταμού, στην ευρύτερη περιοχή της συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα, κοντά σε εγκαταστάσεις με γήπεδα 5Χ5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση τόσο της Πυροσβεστικής όσο και του Τ.Ο.Ε.Β., που έκλεισε την παροχή νερού στα κανάλια, ενώ κλήθηκε και ήρθε από τη Λάρισα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που αναζητούσε τον αγνοούμενο άνδρα μέχρι αργά το βράδυ χθες και ξανά από σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν βρεθεί ίχνη του άτυχου άνδρα παρ΄ ότι έχουν ελεγχθεί εκτός από το ποτάμι και αρδευτικά κανάλια σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι τη 1 το μεσημέρι, όταν και ο ΤΟΕΒ θα ανοίξει τα θυροφράγματα για να εισρεύσει εκ νέου νερό στα αρδευτικά κανάλια, τα οποία οι άνδρες της ΕΜΑΚ τα «περπάτησαν» δύο φορές το καθένα.

Εκείνη την ώρα, που συμπληρώνεται και ένα 24ωρο από την γνωστοποίηση της εξαφάνισης, αναμένεται να εκδοθεί και από την αστυνομία ανακοίνωση για αγνοούμενο άτομο, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι άλλο και ο 41χρονος να μην έχει πέσει στο ποτάμι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης