Επιλεκτικά φαίνεται πως κολλάει ο κορωνοϊός στη χώρα μας, αφού μόλις κλείσουν τα μαγαζιά τη νύχτα, οι παρευρισκόμενοι μεταφέρονται σε άλλους χώρους για να συνεχίσουν τη βραδιά τους, χωρίς καμία εποπτεία από τις Αρχές. Τα μέτρα προστασίας και δη το κλείσιμο των καταστημάτων διασκέδασης τα μεσάνυχτα αποδεικνύεται λοιπόν πως δεν περιόρισαν την αύξηση των κρουσμάτων. Και πώς να την περιορίσουν, άλλωστε, όταν, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι άνθρωποι που επιθυμούν να πιουν το ποτό τους μαζεμένοι κατά δεκάδες, βρίσκουν τόσο εύκολα εναλλακτικές; 

Στο βίντεο θα δείτε τη μετατροπή του αθλητικού πάρκου Καρδίτσας σε… υπαίθριο μπαρ, καθώς οι παρευρισκόμενοι, με το που κλείσουν τα μαγαζιά τη νύχτα, μαζεύονται στο πάρκο και συνεχίζουν τη βραδιά τους ανενόχλητοι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον σημειώνεται αυξητική τάση της τάξεως που έχουμε παρατηρήσει όλοι μας τις τελευταίες ημέρες, αναρωτιέται κανείς αν τα εν ισχύ περιοριστικά μέτρα είναι επαρκή και αν οι Αρχές γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς ο κορωνοϊός δεν κάνει… διακρίσεις σε πάρκα και μπαρ και κολλάει παντού εξίσου.

Δείτε τι συνέβαινε στο Αθλητικό πάρκο Καρδίτσας, στη 1 η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως για την Περιφεριακή Ενότητα Καρδίτσας ισχύουν:

  • Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.
  • Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

Tα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 10 ημέρες από το Σάββατο 22-08-2020 και ώρα 06.00  έως και την Τρίτη 01-09-2020 και ώρα 06.00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης