Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις Σέρρες, όταν εταιρεία security ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων ότι άτομα έχουν εισέλθει σε επιχείρηση που εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή προκειμένου να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με το diktyotv.gr, άμεσα τρία οχήματα της ΟΠΚΕ Σερρών, καθώς και άλλοι σταθμοί της πόλης και της περιφέρειας κινήθηκαν για το σημείο, όπου όταν έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες, ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή με όχημα μάρκας BMW, στο οποίο είχε ήδη φορτώσει το χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημα κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησε να διαφύγει από παράδρομους και χωματόδρομους της ευρύτερης περιοχής. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία κράτησε αρκετή ώρα και αφού το εν λόγω όχημα διέσχισε σχεδόν τον μισό Νομό, έπειτα από εξαιρετικά συντονισμένες και άκρως επαγγελματικές ενέργειες τόσο της ΟΠΚΕ, όσο και του Α.Τ Ηράκλειας, εγκλωβίστηκε το όχημα, για αυτό και ο δράστης αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, αφού πρώτα επιχείρησε να εμβολίσει τα οχήματα της ΟΠΚΕ.

Το όχημα κατασχέθηκε και εντός του βρέθηκαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν πρόλαβαν να το παραβιάσουν, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και κουκούλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης