Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου λόγω του θανάτου της 22χρονης πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης που «έσβησε» μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Φίλοι, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα παραβρεθούν σήμερα (27/3) στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου ώστε να αποχαιρετήσει την 22χρονη Πέννυ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις 3 το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έπρεπε να φύγει» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας, η οποία λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγει… δεν ήταν σημείο αυτό για φύγει», ανέφερε μιλώντας στο megatv.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμορφη, χαμογελαστή, με πάθος για την κολύμβηση. Το 22χρονο κορίτσι έβλεπε τα όνειρά της να πραγματοποιούνται. Σχεδίαζε τη ζωή της με τον σύντροφό της. Δυστυχώς όμως όλα έσβησαν ξαφνικά στην άσφαλτο.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 22χρονη στο 13ο χλμ Ηρακλείου-Αρχανών, έφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά η 22χρονη συνοδηγός, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο.

Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα, λίγη ώρα αργότερα, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

Πηγή: cretalive.gr,  cretapost.GR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης