Στη φυλακή ο «τοξοβόλος» του Συντάγματος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, 16:32
Στη φυλακή ο «τοξοβόλος» του Συντάγματος

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 32χρονος, αποκαλούμενος «τοξοβόλος» του Συντάγματος και οι δύο κοπέλες που απολογήθηκαν μαζί του στον ανακριτή για τέσσερα κακουργήματα και έξι πλημμελήματα όπως  συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση,  ληστεία κλπ. 

Οι τρεις συλληφθέντες προσήχθησαν να απολογηθούν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας  ενώ περίπου 30 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ανακριτικό γραφείο, φωνάζοντας  συνθήματα συμπαράστασης στους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις που τους αποδίδονται ενώ  φέρονται να αρνήθηκαν κατηγορηματικά το αδίκημα  της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των τριών  κατηγορουμένων  και τους έκριναν  προφυλακιστέους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος της 26χρονης κατηγορούμενης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για απείθεια καθώς αρνήθηκε να επιτρέψει στις αρχές να λάβουν δείγμα DNA.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, 16:32