Η φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θρηνεί για τον χαμό του Κυπριανού Παπαϊωάννου, φοιτητή Νομικής του ΑΠΘ, η τύχη του οποίου αγνοείτο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως ενημερώνει το περιβάλλον του, η σορός του άτυχου νέου ταυτοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσω DNA. 

Ο αδικοχαμένος Κυπριανός επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη και καθόταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική. Ο άτυχος φοιτητής, όπως αναφέρουν πληροφορίες του foititikanea.gr, επέστρεφε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, μετά από διακοπές που πήγε με την αρραβωνιαστικιά του. Οι δρόμοι των δύο νέων χωρίστηκαν, όταν η νεαρή πήρε άλλο μέσο επιστροφής και ο Κυπριανός Παπαϊωάννου, επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τραγικές ιστορίες που έρχονται στο φως από τα συντρίμμια του μοιραίου τρένου προκαλούν θλίψη, την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται σε αναζήτηση κάθε ευρήματος που θα μπορέσει να φωτίσει την ανείπωτη τραγωδία. Οι Ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης την οικογένεια του 23χρονου Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Πηγή: foititikanea.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης