Ο Εμίλιο Βιντσιόνι, από την περιοχή Σασοφεράτο, κοντά στην Ανκόνα της Ιταλίας, είναι ένας από τους πατεράδες που δυστυχώς οι συνθήκες αλλά και οι νόμοι, του απαγόρεψαν να μπορεί να μεγαλώσει το παιδί του.

Η περίπτωση του δεν είναι η μοναδική αλλά για την υπόθεσή του έδειξαν ενδιαφέρον κάποια  ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, επειδή όπως ο ίδιος εξηγεί στο zougla.gr, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και συνεχίζει να παλεύει μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αλήθεια πως δεν είναι καθόλου εύκολο να μπορεί να βλέπει την κόρη του, καθώς έχει χωρίσει με την ελληνίδα γυναίκα του. Δείτε εδώ όλο ο ιστορικό.

Τώρα με τον νέο νόμο για τη συνεπιμέλεια στη χώρα μας  ελπίζει να μπορέσει να βλέπει την κόρη του ισότιμα.

Μέσω του zougla.gr στέλνει το δικό του εορτινό μήνυμα στην κόρη του αλλά και σε όλους τους πατεράδες οι οποίοι ανεβαίνουν τον ίδιο Γολγοθά… δηλαδή να μην μπορούν να ζήσουν το παιδί τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήνυμα του είναι βιντεοσκοπημένο σε τρείς γλώσσες. Στα ιταλικά, στα αγγλικά και στα ελληνικά:

 

Το μήνυμα του Εμίλιο όπως το έστειλε στο zougla.gr:

Αυτό είναι ένα συμβολικό μήνυμα για την κόρη μου και όχι μόνο. Ζητώ συγγνώμη για τα αγγλικά μου αλλά κυρίως για τα ελληνικά μου. Το διαβάζω στα ιταλικά, τη γλώσσα μου, έπειτα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικά.

Αγάπη μου γλυκιά, σε αγαπώ και μου λείπεις πολύ, ανυπομονώ να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί σου. Είναι απίστευτο αλλά από τότε που γεννήθηκες δεν γινόταν, μας το αρνήθηκαν, αλλά θα το κάνουμε …στο υπόσχομαι!

Το να περνάς τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα σε ένα πάρκο ή ένα μπαρ είναι απαράδεκτο, εξάλλου με ειδοποίηση 20 μέρες πριν, αυτό είναι σίγουρο!

Δεν μπορώ να δεχτώ τον εξευτελισμό να περάσω τα Χριστούγεννα σε ένα πάρκο ή ένα μπαρ και να έχω ειδοποιήσει 20 ημέρες νωρίτερα. Είναι απαράδεχτο.

Χριστούγεννα σημαίνει οικειότητα, ζεστασιά, σπίτι, οικογένεια. Ελπίζω τουλάχιστον να περάσατε καλές γιορτές και να απολαύσατε τα δώρα που σας έκανε ο Άγιος Βασίλης! Ένα απέραντο φιλί πριγκίπισσα μου!

Η ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να μπορέσεις να ζήσεις  μια πλήρη συναισθηματική σχέση με τον Πατέρα σου και με αξιοπρέπεια! Την ίδια ευχή εύχομαι και για το 2022 σε όλους τους Έλληνες πατεράδες και γενικότερα σε όλους τους γονείς που έμειναν μακριά από τα παιδιά τους και αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων, είμαι μαζί σας και σας αγκαλιάζω!

Ας πιέσουμε όλοι μαζί για τα δικαιώματα των παιδιών μας που προβλέπει ο νέος Ελληνικός Νόμος ν. 4800/2021!

Στην πρώην σύζυγό μου λέω δημόσια, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, να βάλει τέλος σε αυτόν τον άχρηστο πόλεμο και να βρει μια συμβιβαστική λύση που να είναι προς το συμφέρον της κόρης μας που δεν μπορεί να είναι ακόμα «ορφανή με ζωντανό πατέρα».

 Καλή χρονιά σε όλους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης