Τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη τραυματίστηκαν βαριά από κροτίδες που έπεσαν μετά το «Χριστός Ανέστη», το βράδυ της Ανάστασης.

Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» διακομίστηκε λίγο μετά την Ανάσταση ένα αγόρι 14 ετών από το Αγκίστρι. Το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού άνω άκρου και τραυματισμό του δεξιού άνω άκρου. Ο 14χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου. Το χειρουργείο πήγε καλά και το παιδί είναι κατά τα άλλα καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διακομίστηκε αεροπορικώς τα ξημερώματα και ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη, το οποίο υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα. Ο 13χρονος εισήχθη στην πλαστική χειρουργική και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας  «Ροδιακή», ο 13χρονος, την ώρα που βρίσκονταν με τον πατέρα του στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου στη Σύμη, έσκασε πάνω του μια κροτίδα, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε τέσσερα δάχτυλα του δεξιού του χεριού και να υποστεί σοβαρό θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο.

Ρόδος: Τραυματίστηκε 7χρονη από βεγγαλικό – Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε το βράδυ ένα κοριτσάκι 7 χρονών. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Το περιστατικό κατήγγειλε με ανακοίνωση του το βράδυ του Μ. Σαββάτου (15/4/) ο πρόεδρος της κοινότητας Μαλώνας κ. Νεκτάριος Μουστακέλλης αναφέροντας τα εξής:

“Σήμερα ένα παιδί 7 χρονών δεν θα πάρει την λαμπάδα του να πάει στη Ανάσταση…Σήμερα αυτό το παιδί δεν θα τσουγκρίσει το κόκκινο αυγό που με χαρά περίμενε να κάνει…Σήμερα αυτό το παιδί υποφέρει στο νοσοκομείο με εγκαύματα…Σήμερα και για αρκετά χρόνια ακόμα οι γονείς αυτού του παιδιού θα ανησυχούν μην τυχόν και μείνουν σημάδια στο προσωπάκι του…Γιατί ΕΣΥ εχθές δεν σκέφτηκες την πράξη σου ή την σκέφτηκες και είπες “σιγά τί θα γίνει;” κι’ όμως έγινε. Ας σκεφτούμε σήμερα ότι το κακό μπορεί να γίνει. Ναι, στο έθιμο. Αλλά με ασφάλεια για τους γύρω μας και την δικιά μας.Καλή Ανάσταση!!Οι σκέψεις όλων μας θα είναι στο κοριτσάκι και στη οικογένειά του”.

 

Τέσσερις τραυματίες από βεγγαλικά στο Λεωνίδιο Αρκαδίας

 

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν βεγγαλικά μετά την Ανάσταση στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Οι τέσσερις νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη στην ενορία του Αγίου Βασιλείου Λεωνιδίου. Σύμφωνα με το arcadiaportal, δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα αφού φέρουν σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το στήθος και ο ένας κινδυνεύει με ακρωτηριασμό του ποδιού του. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης