Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα, στον Κηφισό και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τραγικούς πρωταγωνιστές έναν 22χρονο και έναν 25χρονο.

Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου, ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.

Λίγο αργότερα, στην οδό Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα. Η σύγκρουση που έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Δεκελείας με την οδό Εμμανουηλίδη, με κατεύθυνση από την Μεταμόρφωση προς Νέα Χαλκηδόνα, ήταν σφοδρότατη καθώς φαίνεται ότι ο νεαρός αστυνομικός είχε αναπτύξει ταχύτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οδηγός του αυτοκινήτου αλλά και περαστικοί κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον 25χρονο ο οποίος όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε, καθώς τα χτυπήματα στο κεφάλι του ήταν πολύ βαριά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Νέας Ιωνίας. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης