Zougla Newsroom 

Βγήκαν τα… μαχαίρια στην κυριολεξία σήμερα κατά την διάρκεια της δίκης για το Μάτι. Ενώ η ακροαματική διαδικασία ήταν σε εξέλιξη ένας 40χρονος άρχισε να παραπονιέται για την χαμηλή θερμοκρασία της αίθουσας αλλά και για την κακή συντήρηση των πυροσβεστήρων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 40χρονος, που έκανε «κουρέλι» τα μέτρα ασφαλείας, σηκώθηκε μέσα στην αίθουσα λέγοντας ότι «είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι» το οποίο μάλιστα δεν δίστασε να το δείξει σε όλους. Δικαστές, δικηγόροι αλλά και οι άλλοι παράγοντες τις δίκης στην κυριολεξία τα έχασαν καθώς δεν μπορούσαν, εκείνη την στιγμή, να γνωρίζουν τις προθέσεις του.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ελάχιστα δευτερόλεπτα επικράτησε σύγχυση μέχρι που ένας αστυνομικός που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου τον πλησίασε και του πέρασε χειροπέδες. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «αθέμιτη επιρροή στους δικαστικούς λειτουργούς» και παράβαση του νόμου «περί όπλων». Το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο ήταν χωρίς λαβή, κατασχέθηκε ενώ ο 40χρονος αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.  

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι πως κατάφερε να περάσει το μαχαίρι 12 εκατοστών μέσα στην αίθουσα παρά το γεγονός ότι, θεωρητικά τουλάχιστον, γίνεται έλεγχος στις εισόδους του δικαστικού μεγάρου ενώ υπάρχουν και μαγνητικές πύλες που ανιχνεύουν τα μεταλλικά αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος είχε κρύψει την λάμα μέσα στα ρούχα του με αποτέλεσμα να μην ανιχνευθεί από το μηχάνημα X ray το οποίο χειρίζεται αστυνομικός, ειδικά εκπαιδευμένος για το συγκεκριμένο αντικείμενο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης