Η Γεωργία Μπίκα δεν περίμενε ποτέ πως μετά τη μήνυση που κατέθεσε κατά των 6 ψευδομαρτύρων της παρέας των Λεβέντηδων η εισαγγελέας θα κατέληγε να αποστείλει μια τόσο ανεκδιήγητη πρόταση για την υπόθεση του άγριου βιασμού της.

Μια πρόταση η οποία καταρρακώνει το κύρος της Δικαιοσύνης, δεχόμενη τους αστείους ισχυρισμούς των φίλων του δράστη, με το γελοίο επιχείρημα ότι από τις 4 τα ξημερώματα μέχρι τις 7 το απόγευμα που οδηγήθηκαν οι μάρτυρες στο αστυνομικό τμήμα δεν είχαν χρόνο να συνεννοηθούν μεταξύ τους υπό την καθοδήγηση νομικού συμβούλου. Σημειώστε τον τρόπο διατύπωσης αυτού του νομικά πρωτοφανούς επιχειρήματος στα δικαστικά χρονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πώς διακωμωδεί και εξευτελίζει την ανακριτική διαδικασία ένας εκ των 6 ψευδομαρτύρων, στους οποίους έχει ήδη κατατεθεί από τη Γεωργία μήνυση για ψευδομαρτυρία. Πρόκειται για τον Μπάμπη Ντόλια, ο οποίος φοράει περούκα που παραπέμπει σε δικαστές, μορφάζει περιφρονητικά κάτω από την πινακίδα έξω από το 5ο ανακριτικό γραφείο στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, φοράει δε -και δεν είναι καθόλου τυχαίο- ένα φούτερ με το σήμα της Coca-Cola, βασικός μέτοχος της οποίας είναι η οικογένεια Λεβέντη. Καμαρώστε τον!

Παρ’ όλα αυτά, οι μάρτυρες υπέπεσαν σε επανειλημμένες αντιφάσεις σε σχέση με όσα κατέθεσε υπάλληλος του ξενοδοχείου ΜΕΤ. Αντιφάσεις τις οποίες εντοπίζει και η ίδια η εισαγγελέας, με την απίστευτη επισήμανση ότι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψευδείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταφεύγει, μάλιστα, σε ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς κατά του θύματος που δεν συνάδουν με τον νομικό μας πολιτισμό. Στο δικόγραφο με την πρόταση την οποία αποστέλλει κατορθώνει να γράψει λανθασμένα ακόμη και το επώνυμο της Γεωργίας καθώς και την ηλικία της: «Μπίκη» αντί για «Μπίκα» και «23 ετών» αντί για τα 24 χρόνια του θύματος.

Με αυτόν τον τρόπο καταδεικνύει ότι αντιμετωπίζει με αβάσταχτη ελαφρότητα το θύμα και με απόλυτη σοβαρότητα (αντιθέτως) τους αστείους ισχυρισμούς των ψευδομαρτύρων. Εκεί, όμως, που είναι καταφανέστατο ότι οι Αρχές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους προκειμένου να βγάλουν από το κάδρο του βιασμού τους αδελφούς Λεβέντη και έναν τρίτο δράστη (με τα μπλε μάτια) είναι το εξής γεγονός: Η Γεωργία, φθάνοντας στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει όσα συνέβησαν στη σουίτα στην οποία την οδήγησαν οι φερόμενοι ως δράστες, τη στιγμή που παρκάρει το αυτοκίνητό της, υπό το κράτος του σοκ που έχει υποστεί, ακουμπά ένα κολονάκι, κι αυτή τη λεπτομέρεια την αναφέρει στους αστυνομικούς στους οποίους έδωσε την κατάθεσή της. 

Περιέργως, οι αστυνομικοί καταγράφουν τη λεπτομέρεια αυτή ως τροχαίο. Το τροχαίο αυτό το λαμβάνει υπόψη της η εισαγγελέας και το χρησιμοποιεί ως πειστήριο για να δικαιολογήσει τους μώλωπες και τις εκχυμώσεις στο κορμί της. Ούτε μπαίνει καν στον κόπο να ρωτήσει τη Γεωργία τι είδους τροχαίο είχε προηγηθεί. Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό κάθε έννοια προανακριτικής διαδικασίας προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δείτε φωτογραφίες-ντοκουμέντο που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία με τους μώλωπες και τις εκχυμώσεις στα πόδια της Γεωργίας Μπίκα.

Παρατηρήστε με προσοχή τους μώλωπες και τις εκχυμώσεις στα πόδια της Γεωργίας Μπίκα. Τέτοια τραύματα δεν προκαλούνται από μια απλή επαφή με ένα κολονάκι κατά τη διαδικασία παρκαρίσματος ενός αυτοκινήτου. Μιλάμε για το «περίφημο τροχαίο» που οι αστυνομικοί και εσείς, κυρία εισαγγελεύ, «ανακαλύψατε» και το χρησιμοποιείτε εν είδει νομικού επιχειρήματος στην πρόταση την οποία αποστείλατε!

Η εισαγγελέας δεν ρωτά καν τους αστυνομικούς για ποιον λόγο κατέγραψαν ψευδώς ότι παρέδωσαν ουροσυλλέκτη στη Γεωργία, όταν είχε ήδη αποκαλυφθεί πως μόνη της αναγκάστηκε να αναζητήσει από διημερεύον φαρμακείο και μάλιστα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, υπό το κράτος της σύγχυσης, για να αγοράσει τον ουροσυλλέκτη.

Φυσικά, η εισαγγελέας δεν έκανε καμία αναφορά στο ήδη παραποιημένο πόρισμα των Ελβετών από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ επισήμαινε ότι οι αρμόδιες αρχές καθυστέρησαν στη λήψη δειγμάτων ούρων και αίματος προκειμένου να ανιχνευθεί επακριβώς τι είδους ουσίες είχε λάβει το θύμα πριν από τον καταγγελλόμενο βιασμό.  

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά βίντεο που καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τι συνέβη εκείνο το βράδυ, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το βίντεο αριστερά δείχνει τη Γεωργία να προσέρχεται στο πάρτι, ενώ το δεύτερο  (δεξιά) τη δείχνει πώς αποχωρεί από το πάρτι. Είναι εμφανώς επηρεασμένη από κάποια ουσία, παραπατά και κάνει επαναλαμβανόμενα «οκτάρια».

 

Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Διαβάστε το καταληκτικό συμπέρασμα με το οποίο ολοκληρώνεται η μήνυση που κατατέθηκε από τη Γεωργία Μπίκα κατά δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου ΜΕΤ για ψευδομαρτυρία:

Εν προκειμένω, οι εγκαλούμενοι παρέβησαν το καθήκον τους για την κατάθεση αληθών γεγονότων. Απεναντίας, επινόησαν, κατέθεσαν και ισχυρίστηκαν εις βάρος μου πλείστα ΨΕΥΔΗ γεγονότα τα οποία πλήττουν την υποχρέωση να καταθέσουν την αλήθεια ενώπιον των Αρχών. Και ενώ οι εγκαλούμενοι γνωρίζουν την αναλήθεια των ισχυρισμών τους, εν τούτοις τους επινόησαν και ισχυρίστηκαν προκειμένου να απομειώσουν την αξιοπιστία την καταγγελίας μου και να προστατέψουν τη φήμη του ξενοδοχείου the MET και των καλών τακτικών πελατών τους σε βάρος των οποίων κατατέθηκε η καταγγελία μου για βιασμό.

Διότι είναι προφανές πως λόγω της βαριάς σύγχυσης, ζάλης και υπνηλίας μου τη νύχτα της 1 ης Ιανουαρίου μετά τις 04.00 που προκύπτει από αδιάσειστα στοιχεία (όπως α) καταθέσεις σχεδόν όλων των μαρτύρων που αναφέρουν σαφώς πως ήμουν «εμφανώς μεθυσμένη» ήδη κατά την αρχική άφιξή μου στο ΜΕΤ HOTEL, β) από το υλικό των εξωτερικών καμερών του ΜΕΤ HOTEL όπου φαίνεται καθαρά πως παραπατάω έντονα σε όλη τη διαδρομή για την επιστροφή μου στο ξενοδοχείο, γ) από μήνυμα που έστειλα στα σόσιαλ μίντια από το κινητό μου τηλέφωνο σε ανύποπτο χρόνο πως «έχω πιει το κεφάλι μου», δ) από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Εργαστηρίου της Ελβετίας που αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «…έχει καταναλωθεί προηγουμένως υψηλή ποσότητα αιθανόλης…») δεν έχω καμία εικόνα επιστροφής μου στο πάρτι στη σουίτα 401. Αυτός είναι ο λόγος που πλήρωσα δικό μου δωμάτιο στο ξενοδοχείο the MET προκειμένου να πάω και να κοιμηθώ εκεί. 

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,

ΕΠΕΙΔΗ πληρούται η νομοτυπική μορφή των εγκλημάτων της ψευδούς κατάθεσης. 

ΕΠΕΙΔΗ γνώση των καταθέσεων των εγκαλούμενων έλαβα στις 04.02.2022 κατόπιν αίτησής μου για λήψη αντιγράφων της υπ’ αριθμ. 1/2022 ανακριτικής δικογραφίας από την 5η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ως υποστηρίζουσας την κατηγορία, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου μου, Αθανάσιου Αλ. Ζιώγα, και ως εκ τούτου η παρούσα έγκληση ασκείται ήδη σήμερα όλως εμπροθέσμως μέσα σε τρεις μήνες (04.02.2022 – 04.05.2022) από την ημέρα που έλαβα γνώση για την πράξη που τελέστηκε και για το πρόσωπο που την τέλεσε (πρβλ. άρ. 117 παρ 1 ΠΚ).

ΕΠΕΙΔΗ κατέβαλα τα τέλη και τα παράβολα για την υποστήριξη της κατηγορίας. 

ΕΠΕΙΔΗ επιθυμώ να μου χορηγηθεί αντίγραφο της παρούσας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου ΕΓΚΑΛΩ:

 

– Τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Λεωνίδα και της Ελισσάβετ, κατοίκου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, οδός Σωκράτους αρ. 2Α,

– Τον ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ του Πέτρου και της Χρυσάνθης, κατοίκου Συκεών Θεσσαλονίκης, οδός Λαρίσης αρ.12.

– Και κάθε άλλον υπεύθυνο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Γεωργίας Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: *

 

 

* Ευχαριστούμε το «Litohoro Olympus Resort» για την φιλοξενία της συνέντευξης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης