Στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου οδηγήθηκε την Παρασκευή (20/1) ένας 58χρονος στο Βόλο, μετά από καταγγελία της συζύγου του για εξύβριση και απειλή σε βάρος της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 53χρονης, την Πέμπτη η ίδια κήδευσε την μητέρα της, ενώ ο σύζυγός της δεν παρευρέθηκε στην τελετή, επειδή δεν μιλιόταν με την πεθερά του. Η σύζυγός του έπειτα του τηλεφώνησε να του ζητήσει το λόγο της απουσίας του και ο 58χρονος άρχισε τις φωνές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η γυναίκα επέστρεψε σπίτι ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους, με τον κατηγορούμενο να την βρίζει απειλώντας τη πως: «θα σε πιάσω από το λαρύγγι». Η 53χρονη τρομαγμένη κάλεσε σε βοήθεια τα παιδιά της και έφυγε από το σπίτι.

Η ίδια δήλωσε ενώπιον της έδρας πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στα 36 χρόνια που είναι παντρεμένο το ζευγάρι. «Έχει ξαναγίνει ανάλογη κατάσταση πολλές φορές… ηρεμεί μόνο όταν φεύγω από το σπίτι» συμπλήρωσε, εξηγώντας πως γι’ αυτό υπέβαλε την καταγγελία, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να πάρει διαζύγιο από τον 58χρονο.

Εκείνος στην απολογία του, ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του και υποστήριξε πως απλά καυγάδισαν, με την 53χρονη να αποδέχεται την συγγνώμη του αλλά να εμμένει στην απόφαση της να χωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίωξη για εξύβριση έπαυσε οριστικά, ενώ η έδρα έκρινε ένοχο τον 58χρονο για την κατηγορία της απειλής, επιβάλλοντάς του ποινή 6 μηνών με τριετή αναστολή, στην οποία εκείνος εν συνεχεία άσκησε έφεση.

Πηγή: thenewspaper.gr, gegonota.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης