Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που ομολόγησε τη δολοφονία του.

Το χρονικό της υπόθεσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. 

Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία. Ο Δημήτρης Γραικός ήταν επιχειρηματίας κτηνοτρόφος και είχε αφιερώσει τη ζωή του για να αναπτύξει την επιχείρηση του, με πολλή δουλειά , αγώνα και άγχος.

Την ημέρα της εξαφάνισης του, η σύζυγός του άρχισε να τον ψάχνει αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα από την άρση απορρήτου του κινητού του, το τηλέφωνο έκλεισε στην περιοχή της Χαλάστρας όσο ακόμα ο αγνοούμενος βρισκόταν στο σφαγείο.

Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του. Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr o δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς ο οποίος ασχολήθηκε με την υπόθεση.

 

H υπόθεση Γραικού είχε απασχολήσει έντονα, αφού πολλά σενάρια για το τι είχε συμβεί στον επιχειρηματία που ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του, είχαν δει το φως της δημοσιότητας και ειδικά από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Μερικά από αυτά τα σενάρια  ανέφεραν πως εξαφανίστηκε με τη θέλησή του από την Ελλάδα. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως η δημοσιογράφος είχε επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που σήμερα ομολόγησε τη δολοφονία.

Δείτε video και φωτογραφίες από το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού:

 

 

Πηγή video – φωτογραφίες: life-events.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης