Ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος σε ισόγεια κατοικία στο κέντρο των Χανίων, τη νύχτα της Κυριακής. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολλαπλώς χτυπημένος στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Όπως έγινε γνωστό τον 50χρονο βρήκε νεκρό ένας γείτονάς του αργά το βράδυ της Κυριακής (15/1), ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν τοξικομανής και γνωστός στις αρχές.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο άνδρας.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του 53χρονου στα Χανιά
«Χθες το πρωί με το που σηκώθηκα είδα την πόρτα ανοιχτή. Ήταν και βροχερή μέρα. Σκέφτηκα ότι είχε ανοίξει για το σκυλάκι. Όλη μέρα ανοιχτή ήταν η πόρτα», αναφέρει γειτόνισσα του 53χρονου μιλώντας στο ίδιο μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης Φουντουλάκης ήταν ο γείτονας του 53χρονου που υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά βλέποντας ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού του και ειδοποίησε την αστυνομία. «Το βράδυ που γυρνούσα είδα δύο γείτονες οι οποίοι με φώναξαν και μου είπαν ότι είναι από το πρωί η πόρτα ανοιχτή. Επειδή γνώριζα το άτομο, μπήκα, έκανα δυο βήματα και φώναξα το όνομα του. Δεν μου απαντούσε, το σπίτι ήταν τελείως ακατάστατο. Κάτι υποψιάστηκα και η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο», αποκαλύπτει μιλώντας στο neakriti.gr.

Ο χώρος ήταν ανάστατος, ρούχα σωριασμένα και η κατάσταση μέσα στο σπίτι υποδήλωνε πως είχε προηγηθεί έντονος καυγάς. Ο 53χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Ζούσε με προνοιακά επιδόματα και όπως λένε οι κάτοικοι της οδού Σμύρνης δεν είχε ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα στη γειτονιά.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του άτυχου 53χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του σπιτιού του φιμωμένος και κάνουν λόγω για περίεργους ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του. «Ως άνθρωπο δεν τον γνώριζα, ούτε καλημέρα, ήταν λίγο ιδιόρρυθμος θα τα μάθατε .Τον ξέρανε όλοι. Περίεργοι τύποι μπαίνανε βγαίνανε. Δεν ενοχλούσε όμως», ανέφεραν στο ίδιο μέσο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης