Δύο άτομα συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (φαρμακευτικών δισκίων) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 24.416 δισκία διάφορων ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, 7.148 δισκία διάφορων φαρμακευτικών σκευασμάτων άνευ νόμιμων παραστατικών και 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες στις 3-11-2020 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο δράστες ξένης καταγωγής (36χρονος άνδρας και 38χρονη γυναίκα), για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με τη δράση ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων καθώς και λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, κυρίως στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά από έρευνες σε μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας του 36χρονου καθώς και στην οικία που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 24.416 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων
  • 7.148 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων άνευ νόμιμων παραστατικών
  • 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
  • 7.410 ευρώ και 200 δολάρια
  • έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης