Πήγε στη Γεωργία, «έφαγε όλα τα λεφτά από την διάρρηξη του «χρυσού» διαμερίσματος στο Κολωνάκι, παντρεύτηκε, άλλαξε τα στοιχεία του και γύρισε στη χώρα μας, πιθανότατα, για να βρει τον επόμενο στόχο του.

Όμως δεν είχε υπολογίσει ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφαλείας Αττικής είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και είχαν ενημερώσει όλες τις πύλες εισόδου της χώρας. Μόλις ο 43χρονος διαρρήκτης του διαμερίσματος της οδού Μαρασλή τον Μάρτιο του 2022 πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα τον περίμεναν οι χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος είχε παραβιάσει την πόρτα ασφαλείας του πέμπτου ορόφου χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος διάρρηξης και άρπαξε ένα χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα χρήματα και μεγάλο αριθμό κοσμημάτων, η συνολικά αξία των οποίων άγγιζε το μισό εκατομμύριο ευρώ.  

Χθες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα των αστυνομικών τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 12 χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια, 10 γραμμ. κάνναβης (τσιγάρα), ρουχισμός που παρέπεμπε σε εντυπώματα που ανευρέθηκαν εντός τις προαναφερόμενης οικίας, κινητό τηλέφωνο, 63 ευρώ, πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κάρτες. 

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 70 φυσίγγια, 14,8- γραμμ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και αρωμάτων, 19.000 ντραμ Αρμενίας, πλήθος καρτών SIM και έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι αρχές αναζητούν και δυο ακόμα συνεργούς του. 

Δείτε φωτογραφίες:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης