Ο 40χρονος Πολωνός που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και εξέτιε την ποινή του στις φυλακές Δομοκού έλαβε 5ήμερη άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο δραπέτης, όπως αναφέρουν οι Αρχές, θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να παραμένουν άκαρπες.

Η τοπική κοινωνία της Μυκόνου είχε παγώσει τον Οκτώβριο του 2010, όταν είχε αποκαλυφθεί το άγριο έγκλημα. Μια Πολωνή χορεύτρια είχε οδηγήσει τον φίλο της και τον συνεργό τους στη βίλα του επιχειρηματία.

Γνωρίζοντας τα πάντα για τον συναγερμό, οι δράστες αιφνιδίασαν τον άτυχο Μίμη Ζουγανέλη, τον βασάνισαν άγρια, για να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου όπου φύλασσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ, και στη συνέχεια τον σκότωσαν. Ωστόσο, οι κάμερες πρόδωσαν τη «γυναίκα-αράχνη» και τους συνεργούς της και το βιντεοσκοπημένο υλικό επέτρεψε στους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης