Το «χάρο με τα μάτια τους» είδαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη μία το μεσημέρι, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η οκτάχρονη εγγονή τους όταν το αυτοκίνητο τους έφυγε σε δεξιά κλειστή στροφή στο 20ο χιλιόμετρο της ΕΟ Άμφισσας – Λαμία και έπεσε σε γκρεμό 50 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο που είχε προορισμό τα Τρίκαλα, βρέθηκε πιθανότατα αντιμέτωπο με κάποιο κοπάδι από ζώα, καθώς στο Νοσοκομείο της Άμφισσας διεκομίσθη και ένας αλλοδαπός βοσκός που χτυπήθηκε από το ΙΧ πριν πέσει στο γκρεμό.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία αυτοκίνητα της ΠΥ Άμφισσας με επτά άνδρες και σε χρονικό διάστημα μιας ώρας περίπου κατόρθωσαν να ανεβάσουν με ασφάλεια το κοριτσάκι και τη γιαγιά του στο δρόμο που είχαν τις αισθήσεις τους, προκειμένου να παραλειφθούν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Tροχαίας Άμφισσας.

Πηγή: efthia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης