Υπόθεση ναρκωτικών εκτιμούν οι αρχές ότι βρίσκεται πίσω από την ανταλλαγή πυροβολισμών στο Περιστέρι χθες (14/7) το βράδυ, που δημιούργησε επικίνδυνο σκηνικό θέτοντας σε κίνδυνο ανυποψίαστους πολίτες.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο των δραστών μία ταυτότητα η οποία φέρεται να ανήκει σε ένα άτομο που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παράνομη οπλοφορία καθώς επίσης και για ναρκωτικά.
Επίσης εντόπισαν επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και ένα περίστροφο, που φέρεται να ανήκει στους δράστες.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ όταν μία μηχανή στο Περιστέρι πλησίασε ένα αυτοκίνητο, ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί και άρχισαν να κυνηγιούνται στους δρόμους με αποτέλεσμα λίγο αργότερα το αυτοκίνητο να εμβολίσει τη μηχανή και να πέσει πάνω σε ένα βανάκι και ένα άλλο ΙΧ διερχόμενων ανυποψίαστων πολιτών από το σημείο.
