Υλικά
12 αχλάδια καθαρισμένα
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη 400 γραμμάρια
½ φλιτζάνι τσαγιού μέλι 170 γραμμάρια
2 γαρύφαλλα
Φλούδα πορτοκαλιού
Φλούδα λεμονιού
Κανέλα φλούδα
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αχλάδια και αφαιρούμε την καρδιά.
Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει με χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε να βράζει σε σιγανή φωτιά. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με 2 φλιτζάνια τσαγιού από το νερό τους…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

