Υλικά:
Για τη σάλτσα πιπεριάς:
800 γρ. πιπεριές Φλωρίνης
200 ml ζεστό νερό
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
40 ml ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα αμπελοφάσουλα
1 κιλό αμπελοφάσουλα
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το ψάρι:
6 φέτες σφυρίδας ή συναγρίδας ή άλλου ψαριού της αρεσκείας μας, φρέσκες ή κατεψυγμένες (βάρους περίπου 200 – 250 γρ. η καθεμία)
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση σάλτσας πιπεριάς:
Προθερμαίνουμε το γκριλ σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τις πιπεριές στη σχάρα του φούρνου και την τοποθετούμε σε ψηλή σκάλα.
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

