Ένα υπέροχο αλμυρό κέικ με ντοματίνια, ρίγανη, φέτα και πιπεριά!

Υλικά:

350 γρ. βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου (να είναι πολύ μαλακό) + επιπλέον για το ταψί
50 γρ. ζάχαρη καστανή κρυσταλλική
6 αβγά
390 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για το ταψί
250 γρ. φέτα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ. γάλα φρέσκο
200 γρ. ντοματίνια
200 γρ. ελιές απύρηνες
1 πιπεριά μικρή (κατά προτίμηση κέρατο) ψιλοκομμένη
ρίγανη, λίγη ξερή ή φρέσκια ή θυμάρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αβγά.

Προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα και στο τέλος τη φέτα, τα ντοματίνια, την πιπεριά και τις ελιές. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη ή θυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης