Υλικά:
1 κ. σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι
250 gr ζαμπόν σε κύβους
1/2 κ. γλυκού θυμάρι
1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
1 πακέτο φρέσκα νιόκι
1 φλ. αρακάς
1/4 φλ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
1 φλ. σκληρό τυρί Δανίας
Εκτέλεση:
Προθέρμανε τον φούρνο στο γκριλ.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ζέστανε το βούτυρο σε μεσαία φωτιά και σοτάρισε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο για περίπου τέσσερα λεπτά.
Περισσότερα στο govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης

