Υλικά
4 αβγά
300 γραμμάρια τυρί κρέμα
250 γραμμάρια τόνος σε νερό
16 ντοματίνια
βούτυρο
βασιλικός
αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά με λίγο αλάτι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μισό μείγμα αβγών, το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο μεριές. Τηγανίζουμε και το υπόλοιπο, δημιουργώντας έτσι δύο ομελέτες.
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

