Συστατικά:

• 210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
• 70 γρ. σιμιγδάλι
• 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• ½ κ.γ. αλάτι
• 130 γρ. βούτυρο
• 2 αυγά
• 2 βανίλιες
• 100 γρ. ζάχαρη
• 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα

Μέθοδος Εκτέλεσης:

Αυτή η πάστα φλώρα έχει το καλύτερο μπισκότο για πάστα φλώρα! Τραγανό και αφράτο ταυτόχρονα…!
• Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη και με το σύρμα χτυπάμε να αφρατέψουν καλά.
• Ρίχνουμε μέσα και το αλάτι, προσθέτουμε σιγά – σιγά το ένα αυγό ελαφριά χτυπημένο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης