Γιώργος Αρκουλής

Ειλικρινά θα ήθελα να μαντέψω τις σκέψεις του ομοσπονδιακού προπονητή Γουσταύου Πογέτ, ενόψει των δύο αναμετρήσεων της προσεχούς εβδομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος, προφανώς δεν άξιζε της επιθετικής συμπεριφοράς που δέχτηκε από κάποιες γραφίδες (προσκείμενες στο «ερυθρόλευκο μπλοκ»…) για την μη κλήση στην εθνική ομάδα του καλού (αλλά ασταθούς) μεσοεπιθετικού του «Θρύλου» Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο ο Ουρουγουανός δήλωσε πως «δεν τον χρειάζεται λόγω συγκεκριμένης τακτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει», στους αγώνες με Ιρλανδία και Γαλλία  16 και 19/6 αντίστοιχα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ενστάσεις του Τύπου για την επιλογή του Γιώργου Γιακουμάκη σε θέση κυνηγού, ενός παίκτη οποίος διακρίθηκε αλλά σε εντελώς υποβαθμισμένο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ αρνήθηκε την κλήση στον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος Τάσο Δουβίκα. Η  δεύτερη επιλογή έκλεισε με τον Ταξιάρχη Φούντα. Για να δούμε πως θα του βγουν οι αποφάσεις του κόουτς…

Κάτι ακόμη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις θέσεις των ακραίων αμυντικών -δηλαδή εκεί όπου χωλαίνει σοβαρά η ελληνική ομάδα- ο Πογέτ φώναξε τον μέτριο (στο πρωτάθλημα) Παναγιώτη Ρέτσο του Ολυμπιακού και τον πιο αργό αμυντικό της πρωταθλήτριας ΑΕΚ Λάζαρο Ρότα. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος που δεν μπορεί να βρει καλύτερους!

Όπως και να’ χει, καλή επιτυχία και αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου. Ειδικά στον αγώνα με τη Γαλλία, να θυμόμαστε πως «έντεκα αυτοί – έντεκα κι’ εμείς»!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης