Τα δύο πρώτα πτώματα ανασύρθηκαν σήμερα από τα ερείπια του ξενώνα, ο οποίος καταστράφηκε από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από δύο ημέρες στο Ουέλινγκτον, την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι διασώστες χαμήλωσαν σήμερα το κεφάλι την ώρα που περνούσε από μπροστά τους ένα λευκό όχημα που μετέφερε τις σορούς δύο θυμάτων της πυρκαγιάς, η οποία άφησε πίσω της τουλάχιστον έξι νεκρούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία καθώς υποπτεύεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι φλόγες τύλιξαν το Loafers Lodge, έναν τετραώροφο ξενώνα 92 δωματίων στο κέντρο του Ουέλινγκτον, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν έξι πτώματα αλλά η μερική κατάρρευση της στέγης στον τελευταίο όροφο τους εμπόδισε να ερευνήσουν ολόκληρο το κτήριο. Ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα όσους έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Ντιόν Μπένετ. «Αυτή είναι μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για όλους όσοι επλήγησαν από αυτή την τραγωδία, ειδικά για εκείνους που ακόμη περιμένουν νέα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης