Ο επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι προειδοποίησε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί, οδηγώντας τη χώρα σε «κρίσιμο σημείο».

«Συμμερίζομαι την ανησυχία του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι καθώς εισερχόμαστε στις επόμενες εβδομάδες η κατάσταση, μπορεί να επιδεινωθεί», δήλωσε στο CNN ο ειδικός επί των μολυσματικών ασθενειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φάουτσι ο οποίος τόνισε ότι οι μετακινήσεις και τα ταξίδια για διακοπές, ευνοούν τη διασπορά του Covid -19, πρόσθεσε ότι νιώθει καλά μετά τη λήψη του εμβολίου και δεν είχε κάποια παρενέργεια.

Ο Αμερικανός γιατρός ήταν από τους πρώτους Αμερικανούς που έλαβαν, μπροστά στις κάμερες, την πρώτη δόση του εμβολίου της Moderna, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων, το οποίο διευθύνει ο ίδιος από το 1984. 

Όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες, λόγω των περιοριστικών μέτρων και δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ με την πανδημία του κορωνοϊού, θα γιορτάσει στο σπίτι παρέα με τη γυναίκα του, ενώ θα κάνει βιντεοκλήση μέσω Zoom με τα παιδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης