Μπορεί να ήταν η «βασίλισσα της ομορφιάς» της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας που υπάγεται στη δικαιοδοσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο η Άννα Χράμτσοβα αναζητά τώρα δουλειά, αφού απολύθηκε από τον ρωσικό στρατό, για τα καλλιστεία που έλαβε μέρος και τη δραστηριότητά της στο Instagram όπου εμφανιζόταν συχνά σε ημίγυμνες φωτογραφίες.

«Παραβίασε τους όρους της υπηρεσίας» λένε οι υπεύθυνοι που την απέλυσαν, «με ζηλεύουν οι γυναίκες συνάδελφοι μου και μου έσκαψαν το λάκκο» απαντάει η ίδια που συχνά φωτογραφιζόταν φορώντας στολή και κρατώντας όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αιτία της απόλυσής της οι ανώτεροί της επικαλέστηκαν την δημοσιοποίηση ενός βίντεο μέσα από τους στρατώνες της Περιφέρειας Sverdlovsk. Ωστόσο, η ίδια υποστηρίζει ότι η απόλυση της οφείλεται στην προσωπική εχθρότητα των συναδέλφων της οι οποίοι άρχισαν να την αντιμετωπίζουν άσχημα μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό Beauty of the National Guard του 2019.

 

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Росгвардия_Екатеринбург (@rosgvard_ekaterinburg)

 

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Govorit Moskva, εξήγησε ότι το βίντεο ήταν απλώς ένα αστείο «για να ανεβάσει το ηθικό», και είπε ότι απολύθηκε «για τίποτα».

 

Πέρυσι, η Khramtsova είπε στον τοπικό ιστότοπο Εκατερίνμπουργκ Ε1 ότι μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό ομορφιάς οι γυναίκες συνάδελφοί της σταμάτησαν να της μιλούν. Αντίθετα, οι άνδρες «συνάδελφοι με συγχαίρουν και μου έστειλαν μηνύματα. Κάποιοι προσπάθησαν να με συναντήσουν», είπε. «Αλλά πολλές γυναίκες στην υπηρεσία σταμάτησαν ακόμη και να με χαιρετούν».

Η Khramtsova δεν είναι άγνωστη στο διεθνή τύπο που της έχει αφιερώσει πρωτοσέλιδα μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς. Εμφανίστηκε επίσης σε ένα βίντεο στο YouTube – το οποίο έχει τώρα 165 χιλιάδες προβολές – στο οποίο παραπονέθηκε ότι οι άνδρες συνάδελφοί της την κρίνουν άδικα με βάση την εμφάνισή της και τα ξανθά μαλλιά της.

 

 

Με πληροφορίες RT – Επιμέλεια: Λίνα Κυριακοπούλου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης