Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα Daily Mail, βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η πτώση του ελικοπτέρου όπου επέβαινε ο πρόεδρος της Λέστερ.

Ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος Βιτσάι Σριβανταναπράμπα βρήκε ακαριαίο θάνατο, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του δίπλα στο King Power Stadium, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η μοιραία πτήση διήρκησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται και από το βίντεο.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη της Λέστερ, νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου είναι ο πιλότος Eric Swaffer, η φίλη του Izabela Roza Lechowicz και δύο συνεργάτες του Srivaddhanaprabha, οι Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare.

Αυτόπτες μάρτυρες χαρακτηρίζουν ήρωα τον πολωνικής καταγωγής πιλότο, καθώς, όπως λένε, κατάφερε να οδηγήσει το ελικόπτερο μακριά από τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας που βρίσκονταν στην περιοχή. Οι ίδιοι λένε ότι ο Swaffer κατάφερε, παρά το πρόβλημα του ελικοπτέρου πιθανότατα με τον έλικα στην ουρά του, να οδηγήσει το ελικοφόρο σε μια γωνιά του χώρου στάθμευσης, όπου τελικά κατέπεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του ελικοπτέρου, το βράδυ του Σαββάτου κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες των πρώτων αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο της συντριβής να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης