Η μητέρα και η γιαγιά ενός 9χρονου κοριτσιού από την Αριζόνα στις ΗΠΑ κατηγορούνται για φόνο αφού οι Αρχές ανακάλυψαν ότι το παιδί υπέφερε από προσβολή ψειρών όταν πέθανε.

Σύμφωνα με τη New York Post και την Arizona Daily Star, οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις της Sandra Kraykovich, 38 ετών, και της μητέρα της Elizabeth, 64, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και της παραμέλησης ανηλίκων σε κίνδυνο. Tα ζωύφια κάλυπταν το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού και το παιδί πέθανε από αναιμία, η οποία προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία στο κρανίο του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Gregory Hess.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στο κορίτσι εντοπίστηκε και υγρό στους πνεύμονες, ενώ από πριν πεθάνει είχε πονοκεφάλους, εμετούς, δυσκολία στην αναπνοή και στην βάδιση, όλα ανησυχητικά σημάδια τα οποία δεν θορύβησαν σε καμία περίπτωση την μητέρα και την γιαγιά με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του.

Η Σάντρα είπε στην αστυνομία ότι η 9χρονη κόρη της έπασχε από αναιμία και ήταν άρρωστη από τις 15 Μαρτίου – περιγράφοντας τα συμπτώματα ως εμετό, πυρετό, πονοκέφαλο, δυσκολία στην αναπνοή και προβλήματα ισορροπίας. Επεσήμανε ότι είχε σκεφτεί να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο, αλλά άλλαξε γνώμη όταν επέστρεψε σπίτι και τη βρήκε να κοιμάται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης