Στις φλόγες έχουν παραδοθεί πολλά οχήματα στο κέντρο του Μιλάνο στη βόρεια Ιταλία μετά από έκρηξη, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό κανάλι SkyTG24. Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον ένα φορτηγάκι έπιασε φωτιά ενώ στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται πυροσβέστες. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε στην Via Pier Lombardo.

Πλάνα από κινητά τηλέφωνα που τραβήχτηκαν στο σημείο δείχνουν πλήθη ανθρώπων να συγκεντρώνονται γύρω από το περιστατικό καθώς η μεγάλη φωτιά μαίνεται σε πολυσύχναστο δρόμο και ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού να έχει καλύψει την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera, σύμφωνα με τους πρώτους μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν από ένα φορτηγάκι που μετέφερε φιάλες οξυγόνου. Κάποιοι περαστικοί είδαν «μια από τις φιάλες να τυλίγεται στις φλόγες και στη συνέχεια ακολούθησε πολύ βίαιη έκρηξη».

Στη φωτιά φαίνεται να ενεπλάκησαν επίσης τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο. Από την έκρηξη ζημιές υπέστησαν ένα φαρμακείο και διαμερίσματα σε κοντινό κτήριο. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και πυροσβέστες και οι καραμπινιέροι απέκλεισαν την περιοχή. Λόγω του καπνού εκκενώθηκαν ορισμένα κτήρια, μεταξύ αυτών και ένα νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με τη Corriere della Sera ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να διασωθεί με έχοντας εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: ertnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης