Ξεκληρίστηκε μια οικογένεια στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, όταν ένας δράστης άνοιξε πυρ μέσα σε σπίτι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι νεκροί είναι πέντε, ανάμεσά τους τρία παιδιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός είναι και ο δράστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης, που βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς, δεν αποκλείεται να ήταν μέλος της οικογένειας που καβγάδισε με τους υπόλοιπους, να τράβηξε όπλο και να τους εκτέλεσε.

Συγγενής που μένει δίπλα στην οικογένεια κάλεσε την αστυνομία, αφού, όπως είπε, άκουσε έντονο διαπληκτισμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς. Νεκροί είναι ένας 30χρονος άνδρας, μια 29χρονη γυναίκα και τρία αγοράκια, 9, 5 και 3 ετών. Ένα ακόμα 11χρονο αγόρι νοσηλεύεται.

Το χρονικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι αμέσως μετά από αρκετές κλήσεις στην άμεση δράση. Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι η πρώτη κλήση έγινε μέσα από το σπίτι.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι ήταν ήδη πολύ αργά και αντίκρισαν ένα λουτρό αίμαστος. Σώματα ήταν καλυμμένα με αίμα, ανάμεσά τους και παιδιά.

Δύο ενήλικες, ένας 31χρονος άνδρας και μία 29χρονη γυναίκα, όπως και το 3χρονο αγοράκι τους βρέθηκαν νεκρά στο πάτωμα.

Τα υπόλοιπα τρία αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τα δύο υπέκυψαν στις πληγές τους, ενώ το τρίτο, ένα 11χρονο αγόρι βρίσκεται στο χειρουργείο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης