Μία ακόμη σορός ανασύρθηκε από τα χαλάσματα που προκάλεσε η κατολίσθηση στη Νορβηγία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 4, ανακοίνωσαν το Σάββατο οι Αρχές, που συνεχίζουν κατά τη διάρκεια της νύχτας τις επιχειρήσεις τους για να βρουν 6 ακόμη αγνοούμενους.

«Εντοπίσαμε έναν ακόμη νεκρό. Βρίσκεται στην ίδια ζώνη με το τρίτο πτώμα που βρήκαμε. Ανασύραμε τις δύο σορούς», εξήγησε ο υπεύθυνος της αστυνομίας Κνούτ Χάμερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιχείρηση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, τρεις και πλέον ημέρες μετά την τρομακτική κατολίσθηση που συνέβη στην κοινότητα Ασκ, στον δήμο του Γκέρντρουμ, στα βορειοανατολικά περίχωρα του Όσλο, η οποία προκάλεσε, επιπλέον, τον τραυματισμό 10 ανθρώπων, ο ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά.

«Οι σκέψεις μου πηγαίνουν σε εκείνους που περιμένουν απαντήσεις για τους δικούς τους και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πολύ δύσκολο είναι αυτό», είπε σε δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος του Γκέρντρουμ Λέιφ Χόγκλαντ.

Οι διασώστες εκτιμούν ότι θα μπορούσαν να βρουν επιζώντες σε θύλακες αέρα σε κτήρια που δεν έχουν πλήρως καταρρεύσει. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι έχουν εντοπίσει διάφορα σημεία στη ζώνη όπου οι διασώστες επικεντρώνουν τις έρευνές τους. Ένας από τους σκύλους, που συμμετείχε στην επιχείρηση, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης